Lagledarträff
2022-09-19 14:00 - 16:00
Utvecklingsavdelningen, Malmö stad, Rönnblomsgatan 6A
Grundlig genomgång för dig som är ny lagledare

Nu är det precis två dygn tills årets uppdrag släpps och därefter kan ni logga in på Hjernekraft och hitta allt ert material där.

Uppdragssläppet är inte bara ett klockslag utan det är ett event. Detta event ligger på Facebook: Oppdragsslipp SUPERPOWERED

Här kan ni följa uppdragssläppet från FIRST Scandinavia – det kommer att bli en härlig kick-off på årets tema som kommer att sätta oss i rätt stämning!

Kom ihåg att vi på måndag har en fysisk lagledarträff i Malmö. Adressen är Rönnblomsgatan 6A. Vi ses i receptionen vid följande klockslag: 13.25 för er som vill komma tidigare och 13.50 för som kommer för att börja 14.00.

Vi vill också påminna om att ni behöver fylla i detta formulär vare sig ni kommer till lagledarträffen eller inte.

Det är viktigt att ni fyller i denna länk snarast – så att vi kan komma igång med skapandet av era gemensamma mappar, material och chat. Stort tack på förhand för att ni fyller i den. Det räcker om en lagledare per lag fyller i den.

Vi vill göra er uppmärksamma på att om ni inte kan komma denna dag så behöver ni boka in en tid med oss då ni kan komma och hämta ut era t-shirts till lagen.

Tisdagen den 20/9 har vi en digital träff där ni kan ställa frågor om allt mellan himmel och jord som ni har kommit på efter lagledarträffen eller när ni sitter och tittar igenom materialet. Denna får ni alla en inbjudan till som ni antingen tackar ja eller nej till.

Även styrelsen för Föreningen FIRST LEGO League Skåne, som är de som är arrangörerna av detta event i Skåne, är inbjudna till lagledarträffen så det kan finnas möjlighet här att träffa och prata med någon av dem.

Vi ses!

Taggar:

Uppdaterades: